Cătălin GHEORGHIȘOR

Profesor Educație fizică și Sport

Cătălin ca personalitate este  Entertainer– ESFP-T.

Puține tipuri de personalitate sunt la fel de fermecătoare și atractive ca entertainerii. Sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a improviza, de a se concentra asupra prezentului, și sunt grozavi în a găsi lucruri noi interesante de explorat și de experimentat.

Energia, entuziasmul și atitudinea cu “picioarele pe pământ” ale animatorilor sunt de neprețuit în multe domenii, inclusiv în propria lor dezvoltare personală.

MINTE – Persoanele extroverte se bucură de activitățile de grup și interacțiunile sociale. Au tendința de a fi foarte entuziaste și de a-și exprima emoțiile cu ușurință.

EXTRAVERTED 53%

INTROVERTED 47%

ENERGIE –  Persoanele observante sunt pragmatice și cu picioarele pe pământ. Au tendința de a fi focusate la ceea ce se întâmplă în jurul lor.

OBSERVANT 55%

INTUITIVE 45%

NATURA – Pune mare accent pe empatie, interacțiuni armonioase și cooperare. 

FEELING 56%

THINKING 44%

TACTICI – Cătălin este foarte priceput în a improviza și în a se adapta la noile oportunități. Tendința este de a fi flexibil și caută noutate în defavoarea stabilității.

PROSPECTING 61%

JUDGING 39%

IDENTITATE – Turbulenții sunt persoane conștiente și sensibile la stres. Emoțiile lor sunt amplificate, iar tendința lor este să fie orientați către succes, perfecționiști și dornici să evolueze.

TURBULENT 54%

ASSERTIVE 46%

Leave a comment

Nu știi ce curs ți se potrivește?
Ne găsești mai ușor ca niciodată!

Adaugă e-mailul tău și te vom contacta pentru a-ți oferi toate clarificările de care ai nevoie!

Comunitate

Metode de învățat

© Toate drepturile rezervate. Dezolvat cu de MabIT