Tot ce trebuie să știi despre examenele internaționale

Vrei să dai un examen internațional? Bravo ție! Există o mulțime de motive pentru care ai putea fi pe punctul de a face acest lucru. Poate pentru că vrei să lucrezi, să faci voluntariat sau să studiezi într-o țară în care engleza nu este prima limbă. Sau poate ai fost educat acasă și ai vrea să ai o dovadă obiectivă a abilităților tale. 

NTHvrKqusjdys xUX4WqOCHCHUgidy30LD J9jg5pkttqQuQ3JL y6ZGc7r9RejBg4OyFm0wgHv03z6BDBURtKczIBSBu2bAVw7pXzA2nlqv1QuMZV9NOqfyoow6q41LjKcirMCxyoD qFgzqA

Oricare ar fi motivul, susținerea unui examen internațional poate fi foarte utilă pentru a arăta oamenilor cât de bune sunt abilitățile tale (chiar dacă nu vorbesc limba engleză). Cu atât de multe teste disponibile, poate fi copleșitor să încerci să alegi unul. 

MagnuSchool îți spune ce acoperă fiecare test, cum se compară unul cu celălalt și te ajută să iei o decizie mai ușoară, explicându-ți care sunt cele mai potrivite pentru fiecare situație.

Examenul Cambridge

Iată câteva beneficii ale examenelor Cambridge:

  • Sunt recunoscute la nivel internațional.
  • Se adresează tuturor vârstelor.
  • Sunt pentru toate nivelurile de limba engleză.
  • Sunt pentru toți cursanții, indiferent de nivelul de engleză sau de unde provin.

Examenele Cambridge pot fi folosite în toate scopurile, inclusiv pentru aranjamente de muncă, călătorii și studii în străinătate, cum ar fi cerințele de admitere la universități din întreaga lume; cerințele de imigrare, cum ar fi cererile de viză; intrarea în școli din străinătate; sau pur și simplu pentru a îți atinge obiectivele personale!

Examenul IELTS

IELTS este un test de limba engleză acceptat pe scară largă în întreaga lume. Este acceptat de universitățile, colegiile și angajatorii din peste 140 de țări din întreaga lume. Guvernul australian acceptă, de asemenea, IELTS în scopuri de imigrare, la fel ca și British Council.

Cel mai bine este să începi să te gândești din timp la susținerea testului, astfel încât să ai timp să te pregătești corespunzător și să te asiguri că totul este pregătit atunci când va veni timpul pentru data examenului!

Examen TOEFL

TOEFL înseamnă Test of English as a Foreign Language (Test de limba engleză ca limbă străină). TOEFL este un examen de limba engleză folosit de universități pentru a evalua cunoștințele de limbă engleză. De asemenea, este administrat de Educational Testing Service (ETS), care produce și examenele SAT și GRE.

Examenul TOEFL este format din patru secțiuni: Listening, Structure and Written Expression, Reading Comprehension și Speaking. Pentru fiecare secțiune există mai multe scoruri diferite pe care le poți primi: Punctaj total (din 120), Subscore Speaking (din 30), Subscore Writing (din 30), Subscore Reading (din 30). 

Există, de asemenea, un test opțional de scriere care costă suplimentar, dar care oferă mai multe detalii decât secțiunea gratuită de scriere disponibilă în versiunea “standard”. Costul total va varia în funcție de testul pe care dorești să îl dai; există mai multe versiuni disponibile care diferă ca preț în funcție de lungime/nivelul de dificultate.

De reținut: aceste examene internaționale sunt pentru a obține certificarea
în  limba engleză.

61vfRx717CfAC pS A6M5txbTvxGoMRmRDgn3Srqw1mG77fndIbQM EjcsqopSg1zGFzJPQz1M4UpZ6 2q1 FN7TMWC MeXMGSyp8 qPAe95W8f5M7abjWlBjGrzzDAKzqYEyWsn8rFHNQm8 A

Înainte de a începe să vorbim despre cele mai populare examene internaționale, să facem un pas înapoi și să ne întrebăm: de ce dai un examen? Dacă dorești să dovedești că engleza ta este suficient de bună pentru a studia la o universitate din străinătate, în special americană sau pentru a te transfera la o universitate din afară, atunci vei da TOEFL sau IELTS. 

Dacă vrei doar să arăți cât de bună este engleza ta față de cea a prietenilor și a membrilor familiei tale, să îți echivalezi bacalaureatul la limba engleză sau să aplici la unele dintre universitățile din afară, atunci Cambridge ar putea fi mai potrivit pentru tine.

MagnuSchool speră că acest articol
te-a ajutat să îți dai seama
ce examen de engleză este potrivit pentru tine. Dacă încă mai ai probleme în a te decide, te putem ajuta. Vezi chiar aici cum îți stăm la dispoziție în ceea
ce privește examenele
internaționale.

Iar dacă ești decis trebuie doar să te programezi la testul de limbă care este gratuit!

1 Comment

  • Posted iulie 10, 2023 10:34 pm 0Likes
    by 🌍 Hello World! https://national-team.top/go/hezwgobsmq5dinbw?hs=8319f6e2a575689fc6058bd0ac144f51 🌍

    qpogqd

Leave a comment

Nu știi ce curs ți se potrivește?
Ne găsești mai ușor ca niciodată!

Adaugă e-mailul tău și te vom contacta pentru a-ți oferi toate clarificările de care ai nevoie!

Comunitate

Metode de învățat

© Toate drepturile rezervate. Dezolvat cu de MabIT